Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів Державної податкової служби

опубліковано 14 березня 2023 о 08:31

Кіровоградська обласна організація Всеукраїнської професійної спілки працівників органів Державної податкової служби та її первинні організації створені та проводять свою діяльність з метою здійснення представництва та захисту трудових, соціально – економічних прав та інтересів членів профспілки в структурі ГУ ДПС у Кіровоградській області. Її діяльність будується на принципах законності та гласності, інформація щодо статутних та програмних документів є загальнодоступною.

Протягом 2022 та січня-лютого 2023 року, зусилля профспілкової організації в цілому зосереджувались на захисті законних інтересів членів профспілки, їх оздоровленні, наданні гуманітарної допомоги членам профспілки та сім’ям працівників, які проходять службу у ВС України, або працівникам та членам їх сімей, у яких склалося важке матеріальне становище внаслідок інших чинників, дітям з обмеженими фізичними можливостями, які утримуються у відповідних медичних закладах.

Обласною та первинними профспілковими організаціями за цей час надана безпосередньо благодійна матеріальна допомога 15 членам профспілки призваним до ЗС України та 5 іншим членам профспілки, крім цього булла надана матеріальна благодійна допомога 25 членам профспілки до ювілейних дат.

Профспілкою організовано надання благодійної допомоги постраждалим від вибуху газу в м. Кропивницький, яка безпосередньо вручена матері постраждалих для лікування неповнолітніх та придбання їм товарів першої необхідності.

До Дня захисника вітчизни, п’ятьом сім’ям військовослужбовців - колишнім працівникам, які проходили службу безпосередньо в зоні бойових дій, вручена матеріальна благодійна грошова допомога.

До Нового року сім’ям 15 працівників, призваним до ЗС України, вручені набори гуманітарної та соціальної допомоги, їх поздоровлено з наступаючим святом Нового року.

До Дня Святого Миколая організовано відвідування підшефного дитячого будинку для дітей з вадами здоров’я, вручено кондитерські вироби та цінні подарунки необхідні їм для лікування та використання у повсякденному житті.

Обласною Радою та первинними профспілковими організаціями, спільно з керівництвом ГУ ДПС у Кіровоградській області, організовано та проведено низку заходів щодо оздоровлення та запобігання розповсюдженню небезпечних інфекцій серед працівників та членів їх сімей. З цією метою проведено виїзне щеплення працівників вакциною від коронавірусу, повторне щеплення та щеплення бустерною дозою вакцини.

На цей час організовано і проводиться профілактичний огляд працівників та членів їх сімей в клініці «Ацинус» з проходженням усіх необхідних клінічних обстежень.

Обласною профспілковою організацією та первинними профспілковими організаціями надано фінансова матеріальна допомога на лікування 37 членам профспілки.

На жаль в повсякденному житті колективу трапляються сумні випадки, профспілками за цей час було надано благодійну допомогу 13 членам профспілки на поховання членів сім’ї.

Обласною Радою профспілки надається постійна правова допомога працівникам членам профспілки при зверненні їх до суду для вирішення різних правових питань. 

 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області