Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Кіровоградщини за перший квартал 2021 року спрямували до загального фонду держбюджету 1,4 мільярди гривень

опубліковано 12 квітня 2021 о 08:13

Протягом січня - березня 2021 року платниками Кіровоградській області забезпечено збір платежів до загального фонду Державного бюджету України в розмірі 1395,4 млн грн, що на 161,4 млн  грн або на 13,1 відс. більше, ніж за відповідний період минулого року.

У розрізі основних податків до Державного бюджету надійшло податку на прибуток – 165,5 млн грн, податку на додану вартість – 719,6 млн грн та акцизного податку – 3,7 млн гривень.

Слід відмітити, що зростання сплати податків у порівнянні з відповідним періодом минулого року відбулось по податку на додану вартість - надходження збільшились на 96,4 млн грн, або майже на 15,5 відс., по податку на прибуток – 19,5 млн грн, або на 13,4 відсотки.

Такі високі показники - це результат роботи платників податків Кіровоградської області, які своєчасно забезпечують повноту сплати податків.

ГУ ДПС у Кіровоградській області відкрита для комунікацій з бізнесом та готова до оперативного усунення проблемних моментів, що є запорукою до позитивних змін як у відносинах з бізнесом, так і у наповненні державної скарбниці.