Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За січень-лютий 2021 року до продавців та виробників підакцизних товарів Кіровоградщини застосовано майже мільйон гривень фінансових санкцій

, опубліковано 17 березня 2021 о 08:06

З початку року фахівцями управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Кіровоградській області проведено 17 фактичних перевірок суб’єктів господарювання зарезультатами яких застосовано фінансових санкцій на суму 963,2 тис. гривень.

Зокрема, за безліцензійну торгівлю алкогольними напоями – 68 тис. грн., тютюновими виробами – 34 тис. грн.; за торгівлю алкогольними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін – 10 тис. грн; за зберігання алкогольних напоїв немаркованих марками акцизного податку, або з підробленими марками акцизного податку – 34 тис. грн.; за зберігання, реалізацію тютюнових виробів маркованих марками акцизного податку, що не видавались виробнику тютюнових виробів для маркування сигарилл з кількістю сигарилл у пачці (10 шт., 20 шт., 25 шт.), які відповідно до п.226.9 ПКУ вважаються такими, що немарковані – 85 тис грн; роздрібна торгівля пальним без наявності ліцензії – 68 тис. грн.; оптова торгівля пальним без наявності ліцензії – 500 тис грн.; роздрібна торгівля пальним без наявності зареєстрованих витратомірів-лічильників та рівномірів-лічильників – 80 тис грн.; неподання (несвоєчасне подання) електронних документів, що містять дані про фактичні залишки пального та обсяг пального – 2 тис. грн.; здійснення операцій з реалізації пального без реєстрації платником акцизного податку – 150,2 тис гривень.

З початку року за результатами 76 камеральних перевірок донараховано 348,9 тис. грн. акцизного податку.