Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо результатів роботи підрозділу податкового аудиту Головного управління ДПС у Кіровоградській області

опубліковано 15 квітня 2024 о 16:59

Головним управлінням ДПС у Кіровоградській області проводиться постійна робота щодо протидії незаконному обігу алкогольних напоїв.

Фахівцями відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Кіровоградській області під час проведення контрольно перевірочних заходів роздрібної мережі виявлені порушення:

Видача розрахункового чека невстановленого зразка;
Використання режиму попереднього програмування без зазначення коду товарної під категорії згідно з УКТЗЕД ;
Роздрібна торгівля алкогольними напоями за цінами, нижчими за встановлені мінімальні оптово-відпускні або роздрібні ціни на такі напої;
За результатами розгляду матеріалів до порушника відповідно до чинного законодавства: 

Закон України від 06.07.1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»;

Постанова Кабінету Міністрів України від 30.10.2008 №957 «Про встановлення розміру мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв» будуть застосовані штрафні санкції на загальну суму 20,0 тис. гривень. 

Також інформуємо, що за результатами контрольно-перевірочної роботи працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту протягом січня-березня 2024 року до бюджету сплачено 1229,0 тис. гривень. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області вкотре звертає увагу платників податків, що лише належний рівень правової культури та свідомості при організації діяльності та сплаті податків допоможе уникнути фінансових санкцій. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області