Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку 2024 року податківцями Кіровоградщини видано 624 ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією

опубліковано 25 березня 2024 о 08:08

Протягом січня - лютого 2024 року податковою службою області платникам регіону видано 624 ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією. Зокрема, на реалізацію алкоголю підприємці отримали 360 ліцензій, тютюновими виробами – 264. За вказаний період анульовано 208 ліцензій. Про це у коментарі місцевим ЗМІ розповіла в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз.

Юлія Мороз також зазначила, що у січні- лютому 2024 року місцеві бюджети Кіровоградщини отримали майже 2,5 млн грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. 

Протягом січня – лютого 2024 року організовано та направлено роботу на максимальне забезпечення надходжень доведених індикативних показників доходів до державного та місцевого бюджетів, а також на підвищення рівня якісних показників роботи.

Так, у січні - лютому поточного року виконання доведених індикативних показників з акцизного податку до державного бюджету склали: 

- з вироблених в Україні підакцизних товарів забезпечено на 185,4 відсотків. Фактичні надходження склали 7 млн 827,6 тис. гривень.

За січень - лютий 2024 року виконання доведених індикативних показників до місцевого бюджету акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів до місцевого бюджету забезпечено на 120,6 відсотків. Фактичні надходження склали 28 млн 106,7 тис. гривень.

Головне управління ДПС у Кіровоградській області