Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вакансії по Головному управлінню ДПС у Кіровоградській області станом на 04.05.2020

опубліковано 04 травня 2020 о 14:07

 

  1. Начальник Головного управління ДПС у Кіровоградській області

  2. Заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області

  3. Начальник управління правового забезпечення

  4. Начальник відділу супроводження судових спорів інших категорій та правового супроводження діяльності управління правового забезпечення(на період відпустки для догляду за дитиною)

  5. Старший державний ревізор-інспектор відділу трансфертного ціноутворення, міжнародного оподаткування та перевірок представництв нерезидентів, перевірок окремих платників управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування

  6. Старший державний ревізор-інспектор відділу трансфертного ціноутворення, міжнародного оподаткування та перевірок представництв нерезидентів, перевірок окремих платників управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування(на період відпустки для догляду за дитиною)

  7. Головний державний ревізор-інспектор відділу перевірок з окремих питань управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування (на період відпустки для догляду за дитиною)

  8. Старший державний ревізор-інспектор відділу перевірок з окремих питань управління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування (на період відпустки для догляду за дитиною)

  9. Головний державний ревізор-інспектор відділу збору податкової інформації та позапланових перевірок ризикових платниківуправління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування (на період відпустки для догляду за дитиною)

  10. Старший державний ревізор-інспектор відділу збору податкової інформації та позапланових перевірок ризикових платниківуправління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування (на період відпустки для догляду за дитиною)

  11. Завідувач сектору перевірок платників Голованівського управлінняуправління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування (на період відпустки для догляду за дитиною)

  12. Головний державний ревізор-інспекторсектору перевірок платників Голованівського управлінняуправління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування

  13. Державний інспекторсектору перевірок платників Новоукраїнського управлінняуправління податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування (на період відпустки для догляду за дитиною)

  14. Заступник начальника відділу по роботі з податковим боргом

  15. Начальник відділу кадрового забезпечення та розвитку персоналу

  16. Завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції

  17. Завідувач сектору охорони державної таємниці, технічного та криптографічного захисту інформації

  18. Головний державний інспектор сектору охорони державної таємниці, технічного та криптографічного захисту інформації

  19. Заступник начальника відділу податків і зборів з юридичних осіб Голованівського управління (на період відпустки для догляду за дитиною)

  20. Старший державний ревізор – інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Голованівського управління

  21. Старший державний ревізор - інспектор відділу податків і зборів з юридичних осіб Кропивницького управління (на період відпустки для догляду за дитиною)

  22. Старший державний ревізор - інспектор відділу податків і зборів з юридичних осіб Кропивницького управління (на період відпустки для догляду за дитиною)

  23. Заступник начальника відділу адміністрування акцизного податку, моніторингу та аналітичного супроводження контрольно-перевірочної роботи, ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів

  24. Головний державний ревізор – інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Олександрійського управління