Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівник обласного податкового відомства взяла участь у воркшопі «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів»

опубліковано 28 березня 2024 о 15:57

Сьогодні в.о. начальника ГУ ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз взяла участь у воркшопі «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів». Під час якого представники бізнесу, політики та громадянського суспільства обговорили питання політичного та економічного життя країни, взаємодії місцевої влади і бізнесу, сучасних стратегій та концепцій бізнесу, податкового законодавства та правового захисту для ведення бізнесу в Україні.

Керівник податкового відомства розповіла про трансформацію податкової, про digital-інструменти, які допомагають у підприємницькій діяльності, про економічні тенденції регіону та наголосила на важливості сумлінної сплати податків для забезпечення стабільної фінансової системи та обороноздатності України.

«Податкова демонструє зміну підходу для побудови якісно нових рівнів співпраці між податковою та підприємцями. Для нас важливо, щоб на шляху європейської інтеграції податкове відомство сприймалося як партнер, який завжди сприятиме і допомагатиме чесному і відповідальному бізнесу», підсумувала Юлія Мороз.

Головне управління ДПС у Кіровоградській області