Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За січень-березень податківці Кіровоградської області отримали 64 письмових звернення від громадян

опубліковано 09 квітня 2024 о 08:18

У січні-березні 2024 року до Головного управління ДПС у Кіровоградській області надійшло 64 письмових звернення, що на 16 звернень більше, ніж за січень-березень 2023 року. 

Із 64 письмових звернень за типом надходження всі звернення надійшли листами. Із вищезазначених звернень - 35 надійшло поштою (безпосередньо від громадян), 10 звернень – засобами електронного зв’язку, через мережу Інтернет (безпосередньо від громадянина), 1 звернення через органи влади та 18 звернень від інших органів, установ, організацій. 

За результатами виконання: 55 звернень виконано в термін та 9 звернень знаходяться на виконанні.

Основні питання, що порушують громадяни в зверненнях стосуються: контрольно-перевірочної роботи (36 відс.), місцевих податків (20,3 відс.), реєстраційних номерів облікових карток платників податків (10,9 відс.), інформування про ухилення від сплати податків (10,7 відс.).

Особистий прийом громадян здійснюється керівництвом та структурними підрозділами ГУ ДПС у Кіровоградській області відповідно до затверджених графіків особистого прийому громадян.

За січень - березень 2024 року проведено 4 особистих прийоми, на яких були присутні 6 громадян.

Питання, що порушують громадяни в звернені стосувались податкової звітності, контрольно-перевірочної роботи та сплати ЄСВ.

Головне управління ДПС у Кіровоградській області